Voor werkzoekenden:

In deze workshop neemt Jolanda je mee in het optimaliseren van je LinkedIn profiel en vervolgens het gebruik van dit platform. Ook kijken we naar het opbouwen van een onlinenetwerk. LinkedIn kan je helpen in je zoektocht naar een stage of baan. Wanneer je profiel op orde is kan het werken als een visitekaartje naast je cv. Potentiële werkgevers kunnen je vervolgens vinden en rechtstreeks benaderen. Tegenwoordig kijken werkgevers in een sollicitatieprocedure vrijwel altijd ook naar het LinkedIn profiel van een sollicitant. Dan kan het er toch maar beter goed uit zien?

Voor werkgevers:

In een workshop speciaal voor bedrijven en werkgevers laat Jolanda je zien hoe je als bedrijf met een bedrijfspagina en de persoonlijke profielen kunt omgaan. Via LinkedIn kun je ervoor zorgen dat je product, dienst én vacatures beter zichtbaar en vindbaar worden. Naast het optimaliseren van profielen wordt aandacht besteed aan netwerken via LinkedIn en het delen van bijdragen. Ook worden er verdere tips en tricks gedeeld in het gebruik van dit platform.

Over Jolanda Pranger – Training & Coaching

Ik woon en werk vanuit Purmerend waar ik al mijn hele leven te vinden ben. Jarenlang ben ik actief geweest in de arbeidsbemiddeling en hierdoor ben ik al ruim 15 jaar actief op LinkedIn. Inmiddels houd ik me bezig met Loopbaanadvies, LinkedIn- en Sollicitatietraining.

De LinkedIn trainingen zijn gericht op ondernemers, professionals en werkzoekenden met als doel om beter zichtbaar en vindbaar te worden. Meer info of contact? https://jolandapranger.nl