Voor bezoekers

Home > Voor Wie? > Voor bezoekers

Zien en beleven tijdens Waterland Werkt!

Wist je dat er in de regio Waterland duizenden bedrijven gevestigd zijn? Van grote klinkende namen die tot de verbeelding spreken tot eenmanszaken en alles daartussenin.

Op zondag 8 oktober 2023 organiseren bedrijven samen met de regionale scholen, gemeenten en het WSP (werkgeversServicepunt) het evenement Waterland Werkt waar jij zeker bij moet zijn.

Neem een kijkje bij de diverse stands van de bedrijven, scholen, defensie, ICT, zorginstellingen, technische bedrijven, horeca en vele andere partijen die aanwezig zijn tijdens dit evenement. Je kunt zien welke mensen en activiteiten schuilgaan achter de namen in het pand of het hek waar je vaak langs fietst, loopt of rijdt.

Je kunt van alles zien en beleven tijdens Waterland Werkt. Denk aan het een workshop droning of LinkedIn volgen, met een hoogwerker de lucht in, leren reanimeren, bloedprikken, gamen, het metselen van een muurtje, mocktails maken , of andere leuke techniekopdrachten uitvoeren.

Waterland Werkt is een uniek, interactief evenement voor iedereen! Ga bijvoorbeeld alleen of met het hele gezin een kijkje nemen. De verschillende exposanten vertellen je graag over hun organisatie en misschien ontdek je wel een prachtige carrièrekans! De toegang is gratis! Ook rijdt er een speciale Waterland Werkt bus vanuit Landsmeer, Monnickendam, Volendam en Edam naar De Koog. De tijden vind je elders op deze website.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info