Voor ondernemers

Home >Voor wie? > Voor ondernemers

Vind nieuwe medewerkers voor nu en in de toekomst!

Waterland Werkt is er voor bedrijven, organisaties en instellingen uit de hele regio. Onze arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Beroepen veranderen, waardoor het steeds belangrijker wordt om te investeren in scholing en ontwikkeling van (toekomstige) medewerkers, de branche waarin je actief bent en jezelf!

 

Waterland Werkt gaat over onderwijs en arbeidsmarkt in de regio Waterland. Het evenement richt zich op een brede doelgroep. Scholen, de gemeenten en het WerkgeversServicepunt zijn nauw betrokken. Naast het werken aan de toekomst van je sector of bedrijf, zijn veel werkgevers op dit moment naarstig op zoek naar nieuwe werknemers. Waterland Werkt brengt vraag en aanbod bij elkaar. Laat zien wat voor prachtig bedrijf je hebt en ontmoet jouw werknemers van vandaag en morgen op dit werk- en leerfestival.

 

Wat kun je als ondernemer verwachten?

  • Bedrijven en instellingen uit de regio presenteren en profileren zichzelf.
  • Bedrijven gaan op zoek naar nieuwe medewerkers en enthousiasmeren de medewerkers van de toekomst om een bepaalde beroepsrichting te kiezen.
  • Leerlingen gaan met opdrachten langs de stands en krijgen meer inzicht in de arbeidsmarkt, zodat zij zich kunnen oriënteren op een vervolgopleiding of beroep. Misschien vinden ze bij jou wel de een stageplek?
  • Werkzoekenden kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw bedrijf en ontdekken of er misschien een mooie baan in de aanbieding is bij jouw onderneming.
  • Waterland Werkt is bij uitstek de plek om je netwerk uit te breiden. Nieuwe contacten leggen en nieuwe leveranciers of zakenpartners vinden doe je hier!

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info