Voor ondernemers

Home >Voor wie? > Voor ondernemers

Vind nieuwe medewerkers voor nu en in de toekomst!

Waterland Werkt is er voor bedrijven en instellingen uit de hele regio. Onze arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Beroepen veranderen waardoor het steeds belangrijker wordt om te investeren in scholing en ontwikkeling van (toekomstige) medewerkers en jezelf! Waterland Werkt gaat over onderwijs en arbeidsmarkt en richt zich op een brede doelgroep. Scholen zijn nauw betrokken bij het evenement als ook de gemeenten en het WerkgeversServicepunt. Veel bedrijven zijn naarstig op zoek naar nieuwe werknemers. Waterland Werkt brengt vraag en aanbod bij elkaar!

Laat zien wat voor prachtig bedrijf je hebt en ontmoet jouw werknemers van vandaag en morgen. Leerlingen gaan met opdrachten langs de stands en krijgen meer inzicht in de arbeidsmarkt, zodat zij zich kunnen oriënteren op een vervolgopleiding of beroep. Vinden ze bij jou een stageplek? Ook werkzoekenden kunnen hier laagdrempelig kennis maken met jouw bedrijf en ontdekken of er misschien een mooie baan in de aanbieding is bij jouw onderneming.

 

Tijdens Waterland Werkt kunnen bedrijven en instellingen uit de regio zichzelf presenteren en profileren, op zoek gaan naar nieuwe medewerkers en de medewerkers van de toekomst enthousiasmeren om een bepaalde beroepsrichting te kiezen. Daarnaast is het evenement bij uitstek geschikt om te netwerken. Want nieuwe contacten leggen en nieuwe leveranciers en zakenpartners vinden dat doe je op Waterland Werkt!

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info