INFO Voor leerlingen

Home > Voor wie? > Voor leerlingen

WERKEN AAN JOUW TOEKOMST!

Wist je dat er in de regio Waterland duizenden bedrijven actief zijn? Van grote klinkende namen die tot de verbeelding spreken tot eenmanszaken en alles daar tussen in. Grote kans dat een van deze bedrijven jou een droombaan kan bieden of de stageplaats die precies aansluit bij jouw opleiding.

Weet jij al wat voor werk je ‘later’ wil doen? En welke opleiding daar het beste bij past? Of ben je misschien op zoek naar een stageplaats, of (bij)baan? Tijdens Waterland Werkt maak je kennis met de mensen achter de bedrijven in onze regio en krijg je een goede indruk van wat een bepaald vak nu eigenlijk inhoudt. Je kunt van alles zien en beleven tijdens Waterland Werkt. Meer dan 100 standhouders staan zondag voor je klaar om met jou in gesprek te gaan. Ga bijvoorbeeld in gesprek met Defensie of de brandweer, of denk je misschien aan werken in de media, zorg, uiterlijke verzorging of techniek? 

 

Bij veel stands zijn ook leuke activiteiten. Daarnaast heeft Waterland Werkt ook nog een leuk programma. Je kunt bijvoorbeeld een Barista workshop doen en je eigen cappuccino maken, of misschien maak je liever een mocktail? Er staat een photobooth, er worden demonstraties gehouden met robot’s, je kunt zelf programmeren, of een boot bouwen bij het Ontdeklab in het H20 Stadium. 

 

Ben je leerling op het Havo/Vwo, praktijkonderwijs, Vmbo, Mavo? Dan krijg je in het kader van de LOB via school een uitnodiging. 

Studeer je aan een MBO, HBO en ben je op zoek naar een stageplek, of baan? Of weet je nog niet zo goed wat je na het afronden van je MBO of HBO opleiding wilt doen? Kom dan vooral ook en laat je informeren over de mogelijkheden bij de verschillende bedrijven, opleiders en instellingen. 

Het belooft een super evenement te worden. Jij bent er toch ook bij? Ouders zijn uiteraard ook van harte welkom!

 

*tijdens Waterland Werkt worden foto’s gemaakt voor promotiedoeleinden.