INFO Voor leerlingen

Home > Voor wie? > Voor leerlingen

WERKEN AAN JOUW TOEKOMST!

Wist je dat er in de regio Waterland duizenden bedrijven actief zijn? Van grote namen die je al kent, tot eenmanszaken en alles daartussenin. Grote kans dat één van deze bedrijven jou een droombaan kan bieden of de stageplaats die precies aansluit bij jouw opleiding. Kom op 6 oktober naar Waterland Werkt als je:


  • Nog niet weet wat je ‘later’ wil doen,
  • Heel goed weet wat je wil doen, maar kennis wil maken met bedrijven die daarbij passen,
  • Achter de schermen wil kijken bij bedrijven om te zien wat het werk nu écht inhoudt,
  • Wil ontdekken welke opleiding het beste bij je past,
  • Op zoek bent naar een toffe stage,


Je kunt van alles zien en beleven tijdens Waterland Werkt. Meer dan 100 standhouders staan zondag 6 oktober voor je klaar om met jou in gesprek te gaan. Ga bijvoorbeeld in gesprek met bedrijven uit  de zorg-, media-, horeca- of techniekwereld. Bij veel stands kun je ook nog eens meedoen aan leuke activiteiten.


Leerlingen op het Havo, Vwo, praktijkonderwijs, Vmbo en Mavo krijgen via school een uitnodiging. Studeer je aan een MBO- of HBO opleiding en wil je graag het bedrijfsleven van Waterland verkennen? Iedereen is welkom (zelfs je ouders). Dus kom naar het leukste werk- en leerfestival van Nederland en laat je informeren over de mogelijkheden bij de verschillende bedrijven, opleiders en instellingen. 

  

*tijdens Waterland Werkt worden foto’s gemaakt voor promotiedoeleinden.