Voor werkzoekenden

Home > Voor Wie? > Voor werkzoekende

Jouw nieuwe baan vind je op Waterland Werkt!

Ben je op zoek naar een leuke baan, maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is in de regio Waterland? Tijdens Waterland Werkt kun je in één keer kennis te maken met tal van bedrijven en opleidingen uit de regio. Ga in gesprek met de verschillende werkgevers en hoor wat zij te bieden hebben. Veel bedrijven zullen zich op een leuke manier presenteren, waardoor je een goed beeld krijgt van wat je van deze werkgever kunt verwachten. Of je nu zelfstandige bent, een uitkering ontvangt, ergens in loondienst werkt of naarstig op zoek bent naar een baan. Kom op zondag 6 oktober naar Waterland Werkt als je:

 

  • Momenteel op zoek bent naar een (andere) baan,
  • Je graag wil oriënteren op de arbeidsmarkt in Waterland,
  • Jouw loopbaan wil veranderen,
  • Jezelf wil ontwikkelen,
  • Je nu parttime werkt en meer uren wil werken,
  • Nadenkt over omscholen naar een andere sector.

 

De arbeidsmarkt verandert en beroepen zijn niet meer zoals vroeger. Daarom ontdek je bij Waterland Werkt wat bedrijven uit alle mogelijke sectoren te bieden hebben. Of het nu horeca, zorg, ICT, bouw of techniek is. Je kunt met werkgevers in gesprek, informatie ophalen, een betere indruk krijgen van de werkzaamheden en de benodigde opleidingen. Kortom: een mooie kans om te werken aan je toekomst!

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info