Voor werkzoekenden

Home > Voor Wie? > Voor werkzoekende

Jouw nieuwe baan vind je op Waterland Werkt!

Ben jij momenteel op zoek naar een (andere) baan, of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Wil je misschien je loopbaan veranderen, en/of jezelf ontwikkelen? Misschien werk je parttime en zou je meer uren willen werken, of je laten omscholen naar een andere sector? Dan is Waterland Werkt interessant voor jou! Of je nu zelfstandige bent, een uitkering ontvangt of al ergens in loondienst bent; de arbeidsmarkt verandert en beroepen zijn niet meer zoals ze vroeger waren. Er is een grote vraag naar medewerkers in verschillende sectoren. De bedrijven uit deze sectoren vind je op dit evenement. Of het nu horeca, zorg, ICT, bouw of techniek is, ze zijn (en meer sectoren) allemaal van de partij. Je kunt met deze werkgevers in gesprek en direct kennis maken. informatie ophalen en een betere indruk krijgen van de werkzaamheden, maar ook van de benodigde opleidingen. Kortom; een mooie kans!

Ben je op zoek naar een leuke baan, maar weet je niet wat er allemaal voor mogelijkheden zijn in de regio Waterland? Tijdens Waterland Werkt is het mogelijk om in één keer kennis te maken met tal van bedrijven en opleidingen uit de regio. Ga in gesprek met de verschillende werkgevers en hoor wat zij te bieden hebben. Veel bedrijven zullen zich op een leuke manier presenteren, waardoor je een goed beeld krijgt van wat je van deze werkgever kunt verwachten.Waterland Werkt heeft ook een uitgebreid programma met interessante workshops die je kunnen helpen bij het vinden van een baan, of opleiding.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info