WAT IS WATERLAND WERKT?

Home > Wat is waterland werkt

Wat is Waterland Werkt?

Waterland Werkt is hét grootschalige evenement waar het bedrijfsleven, leerlingen, studenten, werkzoekenden, carrièreswitchers en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten.

Op zondag 8 oktober 2023 van 12 tot 16.00 uur toveren we de Spinnekop op industrieterrein de Koog om tot één groot werk- en leerfestival. En het mooie is: het is voor iedereen! Vind je het leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij menig bedrijf uit de regio Waterland dan is Waterland Werkt de ‘place to be’! 

Dit jaar staan er ruim 100 exposanten voor je klaar op Waterland Werkt die zich elk op hun eigen ludieke manier zullen presenteren. Uiterlijke verzorging, horeca, bouw, techniek, zorg, overheid, transport & logistiek, food, industrie, media of ICT het is er allemaal! Daarnaast is er een uitgebreid programma met activiteiten bij de stands en daarbuiten: quizzen, workshops, cv check, photo booth, springkussens, programmeren, robotdemo’s en nog veel meer! Het programma (activiteiten buiten de activiteiten van de exposanten) staat in het hoofdmenu op deze website.

 

 

Tijdens Waterland Werkt worden foto’s gemaakt voor promotiedoeleinden. 

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info