Week van de Duurzaamheid

Home > Programma >  Week van de Duurzaamheid

Kick off De Week van de Duurzaamheid tijdens Waterland Werkt!

Op zondag 8 oktober van 12.00-16.00 uur barst het werk en leerfestival Waterland Werkt en De week van de Duurzaamheid los.

 

Gemeente Purmerend staat van 8 tot en met 14 oktober 2023 in het teken van de Week van Duurzaamheid. De week staat bol van duurzame activiteiten die worden georganiseerd voor en door lokale ondernemers, agrariërs, scholen en inwoners in samenwerking met gemeente Purmerend. Iedereen die iets met duurzaamheid doet, kan zijn activiteit aanmelden.

 

 

Van streekproducten, warmtepomp, isolatiematerialen en milieuvriendelijke kleding tot aan elektrisch rijden. In de Week van Duurzaamheid is er van alles te zien, proeven en te beleven. Voor ondernemers en organisaties is deze week een leuke manier om uit te pakken met hun duurzame aanbod.

 

Kick off tijdens Waterland Werkt

De Week van de Duurzaamheid trapt af op zondag 8 oktober tijdens Waterland Werkt. Bedrijven die exposant zijn op Waterland Werkt en deelnemer aan De Week van de Duurzaamheid kunnen hier laten zien wat zij doen met dit thema. (Ook wanneer je verder niet deelneemt aan de week en van buiten Purmerend komt mag je uiteraard aanhaken op dit thema). Deze exposanten te herkennen zijn door een speciaal bordje. Aansluitend aan Waterland Werkt zal om 16.00 uur in het Rabo esports Stadium van H20 (Spinnekop 2-3) De Week van de Duurzaamheid worden ingeluid door wethouder Coen Lageveen en een inspirerende spreker. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Daarna is er om 16.45 uur een borrel voor genodigden en standhouders.


Wil je naast Waterland Werkt deelnemen aan De week van de Duurzaamheid? Ga dan naar: 


KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info