waterland werkt 2024 Zondag 6 oktober!

Waterland Werkt is hét grootschalige evenement waar het bedrijfsleven, (beroeps) opleidingen, leerlingen, studenten, werkzoekenden, carrièreswitchers en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten!

 

Op zondag 6 oktober 2024 wordt De Spinnekop 1-3 op De Koog omgetoverd tot één groot werk- en leerfestival. Het evenement is voor iedereen gratis te bezoeken!

Video afspelen

Waarom langskomen?

Ben jij momenteel op zoek naar een (andere) baan, of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Wil je misschien je loopbaan veranderen, en/of jezelf ontwikkelen?

voor Leerlingen en studenten

Weet jij al wat voor werk je ‘later’ wil doen? En welke opleiding daar het beste bij past? 

voor Leerlingen en studenten

Weet jij al wat voor werk je ‘later’ wil doen? En welke opleiding daar het beste bij past? 

ZONDAG 6 OKTOBER START #WW24

De organisatie van het event is alweer opgestart! Het programma zal in de komende maanden bekend worden, maar je kunt je bedrijf nu alvast aanmelden.  

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief en volg onze social media pagina’s om niks te missen.

BLIJF OP DE HOOGTE EN MELD JE AAN!

Hoe we omgaan met je gegevens kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je op elk gewenst moment weer afmelden voor deze e-mails.

WIL JE DEELNEMEN ALS EXPOSANT?

Ga naar de exposantenpagina voor meer informatie over deelname

ZIE HIERONDER DE IMPRESSIE VAN 2023

Waterland Werkt 2023 was een groot succes. 112 exposanten waren van de partij! Veel leerlingen, werkzoekenden, opleiders, werkgevers, zzp’ers en andere geïnteresseerden wisten hun weg te vinden naar het festivalterrein om daar te ontdekken wat Waterland Werkt allemaal te bieden heeft.

bezoekers@2x

5.500
BEZOEKERS

bedrijven@2x

112
EXPOSANTEN!

LEES WAT ANDEREN ERVAN VONDEN:

ONZE HOOFDSPONSOREN: