INFO Voor leerlingen

Home > Voor wie? > Voor leerlingen

WEET JIJ AL WAT VOOR WERK JE ‘LATER’ WIL DOEN?

Wist je dat er in de regio Waterland duizenden bedrijven actief zijn? Van grote klinkende namen die tot de verbeelding spreken tot eenmanszaken en alles daar tussen in. Grote kans dat een van deze bedrijven jou een droombaan kan bieden of de stageplaats die precies aansluit bij jouw opleiding.

Weet jij al wat voor werk je ‘later’ wil doen? En welke opleiding daar het beste bij past? Of ben je misschien op zoek naar een stageplaats, of (bij)baan? Tijdens Waterland Werkt maak je kennis met de mensen achter de bedrijven in onze regio en krijg je een goede indruk van wat een bepaald vak nu eigenlijk inhoudt. Je kunt van alles zien en beleven tijdens Waterland Werkt. Denk aan het doen van een rollenspel met de politie, gamen, met een hoogwerker de lucht in, leren reanimeren, bloedprikken, het metselen van een muurtje, of andere leuke techniekopdrachten uitvoeren.

Ben je leerling op het Havo/Vwo, praktijkonderwijs, Vmbo, Mavo? Dan krijg je in het kader van de LOB via school een uitnodiging. 

Studeer je aan een MBO, HBO en ben je op zoek naar een stageplek? Of weet je nog niet zo goed wat je na het afronden van je MBO of HBO opleiding wilt doen? Kom dan vooral ook en laat je informeren over de mogelijkheden bij de verschillende bedrijven, opleiders en instellingen. 

Het belooft een super evenement te worden. Jij bent er toch ook bij? Ouders zijn uiteraard ook van harte welkom!