Lunch bestellen

Home > lunch bestellen

Lunch bestellen

Dit jaar werkt Waterland Werkt samen met Clay’s Kitchen. Je kunt rechtstreeks via onderstaand formulier een lunch bestellen. Deze lunch wordt netjes geleverd op Waterland Werkt tussen 11.00 en 11.30 uur, zodat je met volle maag en een lege mond de bezoekers te woord kunt staan. De lunch zal tijdens Waterland Werkt op een nader aan te geven afhaalpunt zijn af te halen.

 

De kosten van de lunch zijn niet bij de deelname inbegrepen. Je ontvangt rechtstreeks een factuur van Clay’s Kitchen.

De lunch bestaat uit:


Twee zachte bollen waarvan één bruin en één wit. Er is keuze uit bruine bol met oude of jonge kaas en een witte bol met ham of salami. Voor de vegetariërs is de keuze alleen kaas. Naast de broodjes zit er een heerlijk bakje vers gesneden fruit en een plak vegan bananenbrood in het lunchpakket. Voor de drankjes is de keuze uit jus d’orange of een smoothie. Het lunchpakket wordt geleverd in een papieren tasje en alle producten zijn apart verpakt. Totaalprijs €11,47 exclusief btw.


factuurgegevens

*Verplichte velden

**Waterland Werkt is niet verantwoordelijk voor de catering. E.e.a. geschiedt rechtstreeks met de cateraar. Wij zorgen wel voor een afhaalpunt ter plaatse.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info