Bedankt voor de inschrijving

Home > Exposant worden > Bedankt voor de inschrijving

BEDANKT VOOR DE INSCHRIJVING!

WIJ HOUDEN JE VERDER OP DE HOOGTE VAN DE VOORTGANG VAN HET EVENEMENT.

In aanloop naar het evenement zal er veel promotie worden gemaakt, waaronder via onze sociale media.

 

Via onderstaande button kan je een tekst en foto aanleveren ter promotie van jouw deelname aan Waterland Werkt! We sturen je deze link ook nog een keer toe, ongeveer een week na jouw aanmelding (lees ook onderstaande tekst even bij late aanmelding), voor het geval je dit niet direct kunt aanleveren.

LET OP, OP TIJD AANLEVEREN!

INFORMATIE PROMOTIE:

We bieden de gelegenheid om een tekst aan te leveren met een leuke foto ter promotie van jouw deelname aan Waterland Werkt.

 

Beschrijf bijvoorbeeld wat jouw bedrijf doet, welke vacatures er zijn en waarom het zo leuk is om bij jullie te komen werken. Of wanneer je een opleider bent, wat deze opleiding te bieden heeft en wat je er bijvoorbeeld mee kan gaan doen, na het behalen van het diploma. Misschien weet je al hoe jij je gaat presenteren tijdens Waterland Werkt. Heb je misschien een leuke activiteit bedacht, of een actie? Vertel het alvast aan de bezoekers van het evenement.

 

Aangezien we iedereen evenveel exposure willen geven is het belangrijk dat je deze input op tijd aanlevert; dit is vanaf 1 april maximaal een maand na aanmelding van deelname, of bij aanmelding na 15 september, binnen 5 dagen*. Wanneer je niets aanlevert, zullen we op basis van teksten van de website van jouw bedrijf een beknopte tekst formuleren en plaatsen op onze sociale media kanalen.

 

Naarmate we dichterbij de datum van het evenement komen zal je nog meer van ons horen. Je kunt later nog aangeven of je bijvoorbeeld stroom nodig hebt. Het is op een later moment nog mogelijk om een lunch te bestellen. Waterland Werkt besteedt dit uit aan een lokale cateraar.

 

Heb je vragen? Bel of mail ons vooral! Wij helpen je graag en vinden het leuk om mee te denken.

 

Wij kijken uit naar 6 oktober en hebben er zin in! Samen maken we er weer een te gek en interactief evenement van!

*Wanneer je aanmelding na 25 september binnenkomst kunnen we geen aankondiging van jouw deelname meer garanderen. Lever in ieder geval dezelfde dag nog tekst en beeld aan, dan doen we onze uiterste best om dit nog te plaatsen.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kan je ons bereiken:

0299 – 796 069 info@waterlandwerkt.info

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Deelname kosten  × 1  225,00
Buiten C-locatie  × 1 inbegrepen
2×3 Meter stand  × 1 inbegrepen
1 tafel  × 1 inbegrepen
Subtotaal  225,00
21% BTW  47,25
Totaal  272,25
  • Betaal binnen 14 dagen op bankrekeningnummer NL30RABO 0142777889

Door te klikken of afrekenen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.