Voor ondernemers (beurs)

Informatie voor ondernemers

Waterland Werkt biedt de mogelijkheid om uw bedrijf, uw vak en uw branche te presenteren aan de vele bezoekers, scholieren en studenten die naar dit evenement komen. Realiseert u zich dat voor veel inwoners uit de regio lang niet altijd duidelijk is wat er te doen of te koop is?

Steeds meer bedrijven hebben moeite om hun vacatures te vervullen of zien dat de jeugd niet voor hun branche kiest uit onwetendheid over alle mooie dingen die in die branche gebeuren. Ook kiezen veel bedrijven voor een leverancier buiten de regio omdat ze niet weten welke bedrijven hier in de regio gevestigd zijn.

Waterland Werkt biedt de mogelijkheid om uw bedrijf, vak en uw branche te presenteren aan de vele ondernemers, bezoekers, scholieren en studenten die naar dit evenement komen.

Een mooiere gelegenheid om uw bedrijf te presenteren is er niet!

De scholieren en studenten die deze dag bezoeken worden met een opdracht verplicht langs uw stand of winkel geleid. Hierdoor krijgt iedere deelnemer gegarandeerd de aandacht van de jonge bezoekers. Iedere deelnemer is vrij om eventuele vacatures kenbaar te maken of een specifiek product of innovatie aan te prijzen.

Aan het einde van de dag zullen we de mogelijkheid bieden tot een gezellige informele netwerkborrel.

Let op! Behalve voor winkeliers en speciale deelnemers zoals politie, defensie, transport, etc. is het gebruik van een door het evenement geleverde stand verplicht. Zie de pagina “Kosten” voor meer informatie.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Waterland Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Dit is de kans voor bedrijven om zichzelf te laten zien. Het is mijn wens dat bedrijven elkaar en het onderwijs ook na Waterland Werkt blijven opzoeken en versterken.’

Mario HeggerWethouder