Voor ondernemers

Informatie voor ondernemers

Waterland Werkt biedt de mogelijkheid om jouw bedrijf, jouw vak en jouw branche te presenteren aan de vele bezoekers, leerlingen, studenten en werkzoekenden die naar dit evenement komen. Voor veel inwoners uit de regio is lang niet altijd duidelijk wat er te doen of te koop is en welke mooie bedrijven hier gevestigd zijn!

Steeds meer bedrijven hebben moeite om hun vacatures te vervullen of zien dat de jeugd niet voor hun branche kiest uit onwetendheid over alle mooie dingen die in die branche gebeuren. Ook kiezen veel bedrijven voor een leverancier buiten de regio omdat ze niet weten welke bedrijven hier in de regio gevestigd zijn.

Op Waterland Werkt geven veel bedrijven uit de regio acte de présence. De plek dus om te netwerken en nieuwe klanten en of leveranciers te vinden.

Waterland Werkt biedt de mogelijkheid om jouw bedrijf, vak en jouw branche te presenteren aan de vele ondernemers, bezoekers, leerlingen,  studenten en werkzoekenden die naar dit evenement komen.

Een mooiere gelegenheid om jouw bedrijf te presenteren is er niet!

De leerlingen en studenten die deze dag bezoeken worden komen met een opdracht  langs jouw stand geleid. Hierdoor krijgt iedere deelnemer gegarandeerd de aandacht van de jonge bezoekers. Iedere deelnemer is vrij om eventuele vacatures kenbaar te maken of een specifiek product of innovatie aan te prijzen.

Aan het einde van de dag zullen we de mogelijkheid bieden tot een gezellige informele netwerkborrel.

En nu?

Meld je hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar jouw antwoord niet tussen, neem dan contact met ons op.

Waterland Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heb jij handjes over of wil ons sponsoren? Bel ons dan!


“Waterland Werkt biedt volop kansen voor bedrijven, werkzoekenden en leerlingen. Het is een evenement van verbinding. Mijn wens is dat ook na Waterland Werkt zij elkaar blijven opzoeken”.

Mario HeggerWethouder