Voor leerlingen (beurs)

Informatie voor leerlingen

Wist je dat er in de regio Waterland duizenden bedrijven actief zijn? Van grote klinkende namen die tot de verbeelding spreken tot eenmanszaken en alles daartussenin. Grote kans dat een van deze bedrijven jou een droombaan kan bieden of de stageplaats die precies aansluit bij jouw opleiding.

Weet jij al wat voor werk je ‘later’ wilt doen? En welke opleiding daar het beste bij past? Of ben je misschien op zoek naar een stageplaats?

Kom dan op zondag 31 januari 2021 naar de binnenstad en maak kennis met de mensen achter de bedrijven in onze regio.

Wie weet vind jij jouw toekomstige werkgever?!

Ben je scholier? Dan krijg je in het kader van de LOB via school een uitnodiging.

Studeer je aan een MBO en ben je op zoek naar een stageplek? Of weet je nog niet zo goed wat je na het afronden van je MBO opleiding wilt doen? Kom dan vooral ook en laat je informeren over de mogelijkheden bij de verschillende bedrijven. Je ouders zijn natuurlijk ook meer dan welkom!

Het belooft een super evenement te worden. De binnenstad wordt omgetoverd tot een grote bedrijvenmarkt. Jij bent er toch ook bij?

Vind je ideale studierichting, stageplaats of baan!

Tip: het is deze dag koopzondag! Een ideale kans om je bezoek aan dit evenement te combineren met een hapje eten, een drankje of te shoppen in een van de vele winkels die op deze dag geopend zijn.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat uw antwoord daar niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Waterland Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Op één dag ontmoet je andere ondernemers uit de regio èn je maakt kennis met toekomstige werknemers en stagiaires. Ik heb destijds ook kansen gekregen van mensen die in mij geloofden. Daarom vind ik het mooi om jonge mensen op weg te helpen met hun keuze voor een vervolgopleiding. En het is natuurlijk altijd leuk om over je eigen bedrijf te kunnen praten.’ Meld jij je ook aan?

Bert van GulikBuzzPartners