Over ons

Wie is Waterland Werkt

Waterland Werkt (voorheen Purmerend-Werkt) is een initiatief van de Stichting Purmerend 2000 Plus, de PSG, Horizon College en Regio College.

Stichting Purmerend 2000 Plus is in 1995 opgericht door tezamen de PRO (Purmerendse Regio Ondernemers), PCO (Purmerend Centrum Ondernemers), KHN afd. Purmerend en de gemeente Purmerend. De stichting heeft als doel de versterking en stimulering van de regionale economie en doet dit onder meer in de vorm van concrete projecten met de focus op:

  • economische verbetering
  • promotie
  • aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt
  • verbetering van de aantrekkelijkheid van de stad

Enkele van de huidige projecten welke de stichting uitvoert zijn: Waterland-Werkt, O3, Stadspromotie (Waterlands Goed), Wonen boven Winkels, Lokaal Kerstpakket en de NV Purmerend. Voor een aantal van deze projecten zijn aparte werkgroepen en of ingehuurde partijen werkzaam. Los van het bestuur zijn er circa 35 personen actief voor de stichting.

Voor de organisatie van Waterland Werkt zijn 10 personen actief, die allemaal met hun eigen specialisme een bijdrage leveren aan het geheel. Van die groep mensen ontvangen slechts 3 een vergoeding, de anderen zetten zich belangeloos.

Het team van Waterland Werkt

Cinzia Bulleri PSG Bestuurssecretaris Purmerendse ScholenGroep, communicatie Purmerend Werkt & PurmerValley
Thierry van der Weide Stimulans Eigenaar Stimulans, O3, Manager PurmerValley, Projectmanager Purmerend-Werkt, Lid raad van toezicht OVO Zaanstad, Programmamanager...