Op locatie editie

De Op locatie editie

Open dagen bij bedrijven/ organisaties op de locatie van het bedrijf zelf (Even jaren)

In de even jaren is Waterland Werkt een evenement welke een kijkje biedt in de ‘keuken’ bij bedrijven, organisaties en instellingen en laat de bezoekers kennismaken met hun dienstverlening en producten. Waterland Werkt registreert en organiseert deze bezoeken aan bedrijven, organisaties en instellingen via haar website en verzorgt (indien mogelijk) het vervoer.

Deze editie is in de even jaren 2020, 2022, etc.

Het bezoek verloopt gecoördineerd dankzij een vooraf beschikbaar gestelde reserveringmodule op deze website. Met deze module kunnen de deelnemende organisaties het bezoek sturen: het is mogelijk om exacte tijdvakken van de dag aan te geven, het maximum aantal bezoekers per tijdvak etc.

Daarnaast biedt de module ruimte om een bedrijfsprofiel op de website te zetten. Zo werkt u vooraf al aan naamsbekendheid en heeft u direct goede exposure!

U stelt uw organisatie open, wij zorgen voor bezoekers. Dat doen we door actief de media op te zoeken en aandacht te genereren voor het evenement. Daarmee zorgen we ook voor publiciteit voor uw bedrijf!

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Purmerend-Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Dit is de kans voor bedrijven om zichzelf te laten zien. Het is mijn wens dat bedrijven elkaar en het onderwijs ook na Waterland Werkt blijven opzoeken en versterken.’

Mario HeggerWethouder