Huisregels (beurs)

De huisregels

Om het evenement Waterland Werkt zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementen locaties gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels.

Aanwijzingen van het personeel of de daarvoor bevoegde personen, die verband houden met de huisregels, dienen op het evenement en in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden.

Huisregels

  • Bij entree van het evenement ga je automatisch akkoord met onze huisregels.
  • Betreden van het evenemententerrein is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële schade die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden. Tevens is de organisatie niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen worden persoonlijke eigendommen.
  • Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en beveiliging.
  • Op verzoek van de beveiliging moet je legitimatie kunnen laten zien. Het is verplicht een legitimatiebewijs bij je te dragen in de vorm van een rijbewijs, paspoort of ID-kaart.
  • Het is niet toegestaan om drugs, glaswerk, vuurwerk, wapens, e.d. mee naar het evenement te nemen, dan wel in het bezit te hebben.
  • Het is niet toegestaan het terrein te betreden of er op te verblijven onder invloed van drugs, medicijnen of enige andere stof die het gedrag negatief kan beïnvloeden.
  • Discriminerende, provocerende en/of kwetsende teksten zijn niet toegestaan.
  • Er wordt in de tenten geen alcohol geschonken.
  • Wij hanteren een ZERO-TOLERANCE beleid ten aanzien van drugsgebruik.
  • Het meebrengen van huisdieren in de tent en binnen locaties is verboden.

De organisatie, dan wel de personen hiervoor werkzaam, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en / of materiele schade, die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden.

En nu?

Meld je dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar je antwoord niet tussen, neem dan contact met ons op.

Waterland Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heb je handjes over of wil je ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Purmerend is een levendige stad: ruim 4500 ondernemingen zijn hier actief’. Kennismaken met collega-ondernemers? Schrijf je dan in voor de grootste bedrijvenmarkt in de regio.

Daniel PardoenVoorzitter PRO en Stichting Purmerend 2000 Plus - Eigenaar automatiseringsbedrijf ITSD