Het evenement

Wat is Waterland Werkt

Waterland Werkt is hét evenement voor de regio Waterland op het gebied van werken. Waterland Werkt verbindt bedrijven met opleiders, scholieren, studenten, werkzoekenden en geïnteresseerden: Werkgevers zoeken gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. Scholieren oriënteren zich op hun toekomst: wat wil ik later worden?

Werknemers uit de regio verliezen elke dag kostbare uren in de file onder meer omdat ze niet weten hoeveel baankansen er op fietsafstand van hun huis liggen. Studenten zijn op zoek naar een stageplaats. Bedrijven hebben opdrachten die heel goed door stagiairs uitgevoerd kunnen worden.


Waterland Werkt is een initiatief zonder winstoogmerk van de ondernemersverenigingen, gemeenten en onderwijsinstellingen in de regio Waterland. Aan deelnemende bedrijven vragen wij slechts een bijdrage voor de exploitatie van het evenement.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Waterland Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Waterland is een levendige regio: ruim 12.000 ondernemingen zijn hier actief’. Kennismaken met collega-ondernemers? Schrijf je dan in voor de grootste bedrijvenmarkt in de regio.

Daniel PardoenVoorzitter PRO en Stichting Purmerend 2000 Plus - Eigenaar automatiseringsbedrijf ITSD

0
Aantal leerlingen
0
Bezoekers
0
Bedrijven