Beurs editie

De Beurs editie

Bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt in de binnenstad van Purmerend (Oneven jaren)

In de oneven jaren is Waterland Werkt een evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden kennis met elkaar maken. Ondernemers breiden hun netwerk uit met collega’s, potentiele samenwerkingspartners en toeleveranciers.

Waterland Werkt is een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/banenmarkt.

Tijdens dit evenement is de binnenstad van Purmerend op diverse locaties gevuld met stands van regionale bedrijven die bezocht worden door scholieren en studenten die dat jaar een keuze moeten gaan maken voor een vervolgopleiding, studierichting of als vers afgestudeerd een baan zoeken.

Elke locatie heeft een eigen thema of sector: zorg, ICT, Politie, Defensie, Bouw, scholen en opleidingsinstituten etc.

Deze editie is in de oneven jaren 2019, 2021, etc.

Tijdens Waterland Werkt presenteren de regionale bedrijven en opleidingen zich in de binnenstad in o.a. stands, tenten, speciale voertuigen, etc. De leerlingen bezoeken de aanwezige bedrijven op basis van hun toekomstplannen op gebied van opleiding en werk.

En om te voorkomen dat ze mogelijkheden missen, maken ze ook een keuze voor een sector waar ze minder bekend mee zijn en gaan ze gericht bezoek bij die bedrijven.

Leerlingen en studenten komen met een gerichte opdracht bij de bedrijven langs. Op die manier vinden de leukste ontmoetingen en interessantste gesprekken plaats. Wie weet treft u wel uw nieuwe medewerkers of stagiairs?!

Aan het einde van het evenement is er voor de deelnemers een netwerkborrel om te proosten op een succesvol en leuk evenement.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Purmerend-Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Dit is de kans voor bedrijven om zichzelf te laten zien. Het is mijn wens dat bedrijven elkaar en het onderwijs ook na Waterland Werkt blijven opzoeken en versterken.’

Mario HeggerWethouder