Beurs editie

De Beurs

Waterland Werkt is een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt 

Waterland Werkt is een evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden kennis met elkaar maken. Ondernemers kunnen hun netwerk uitbreiden met collega’s, potentiële samenwerkingspartners en toeleveranciers.

Tijdens dit evenement is de binnenstad van Purmerend op diverse locaties gevuld met stands van bedrijven uit de regio die bezocht worden door scholieren en studenten die dat jaar een keuze moeten gaan maken voor een vervolgopleiding, studierichting of als vers afgestudeerd een baan zoeken.

Elke locatie in het centrum heeft een thema of sector zoals: zorg, ICT, politie, bouw, onderwijs, etc.

De aankomende editie is op 31-01-2021.

Tijdens Waterland Werkt presenteren de regionale bedrijven en opleidingen zich in de binnenstad met o.a. stands, tenten, speciale voertuigen, etc. De leerlingen bezoeken de stands van de partijen die passen bij hun toekomstige werk- of studiekeuze.

En om te voorkomen dat ze mogelijkheden missen, maken ze ook een keuze voor een sector waar ze minder bekend mee zijn en gaan ze gericht op bezoek bij die bedrijven.

Leerlingen en studenten komen met een gerichte opdracht bij de bedrijven langs. Op die manier vinden de leukste ontmoetingen en interessantste gesprekken plaats. Wie weet treft u wel uw nieuwe medewerkers of stagiairs?!

Aan het einde van het evenement is er voor de deelnemers een netwerkborrel om te proosten op een succesvol en leuk evenement.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Waterland Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Dit is de kans voor bedrijven om zichzelf te laten zien. Het is mijn wens dat bedrijven elkaar en het onderwijs ook na Waterland Werkt blijven opzoeken en versterken.’

Mario HeggerWethouder